Tilbud!

Konges Sløjd Buttercream Glitter Fairy Ballerina Kjole – Str. 12 mdr

Original price was: 450 kr..Current price is: 337 kr..

Forkæl din lille prinsesse med en glamourøs eventyrkjole i smukkeste farver og glimmerdetaljer. Skab magiske øjeblikke med dette luksuriøse design.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301259234414 Kategori:

Den Konges Sløjd Buttercream Glitter Fairy Ballerina Kjole er ethvert lille piges drømme kjole. Med sit legende design og magiske glitterdetaljer vil denne kjole forvandle enhver dag til en eventyrlig oplevelse.

Kjolen er håndlavet af 95% økologisk bomuld og 5% elastan, hvilket sikrer en blød og behagelig pasform, som din lille prinsesse vil elske at have på. Det fine blondedetalje og den fantastiske ballerina silhuet tilføjer en ekstra touch af elegance og charme, der gør kjolen perfekt til enhver særlig lejlighed.

Med sit skørt af 100% polyester glitterstof vil din datter glitre og skinne som en rigtig fe, mens hun danser rundt og udlever sine fantasier. Kjolen har et foer af 100% økologisk bomuld, der sikrer optimal komfort og åndbarhed, så dit barn kan lege og bevæge sig frit hele dagen.

Denne smukke Buttercream Glitter Fairy Ballerina Kjole er ikke kun en kjole, det er en fortælling. En fortælling om drømme, magi og uskyldig glæde. Lad din lille pige træde ind i en verden af eventyr og fantasi med denne vidunderlige kjole.

Så lad din datter være centrum for opmærksomheden og føle sig som den smukkeste prinsesse i hele kongeriget med denne fortryllende Buttercream Glitter Fairy Ballerina Kjole fra Konges Sløjd. Lad hende skabe sine egne eventyr og minder iført denne magiske kjole, der vil bringe et smil frem på alles læber. Gør drømmen til virkelighed med denne enestående kjole, der vil blive et skat i hendes garderobe for altid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Buttercream Glitter Fairy Ballerina Kjole – Str. 12 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.