Tilbud!

Karen By Simonsen Catherinekb Kjole, Farve: Sort, Størrelse: 42, Dame

Original price was: 1.199 kr..Current price is: 480 kr..

Elegant og sofistikeret sort Karen By Simonsen Catherinekb kjole i str. 42. Perfekt til både hverdag og fest. Gør et stilfuldt indtryk.

Køb her

Varenummer (SKU): 3500201689421724 Kategori:

Karen By Simonsen Catherinekb kjole i sort er indbegrebet af elegance og stil. Denne smukke kjole er designet til at skabe en sofistikeret og moderigtig look, der vil få dig til at føle dig selvsikker og smuk. Kjolen har lange ballonærmer med smock elastik på ærmet, hvilket giver et unikt og feminint touch. Med knapper hele vejen ned foran og en dyb v-udskæring tilføjer kjolen en subtil sexet og sofistikeret detalje.

Den medfølgende underkjole sikrer, at kjolen sidder perfekt og føles behagelig mod huden. Fremstillet af 100% polyester yderstof og med for i 100% viskose, er kjolen både luksuriøs og let at pleje. Den sorte farve giver et klassisk udtryk, der aldrig går af mode, samtidig med at den understreger kjolens smukke detaljer og design.

Karen By Simonsen Catherinekb kjole er en alsidig beklædningsgenstand, der kan bruges til enhver lejlighed. Fra en formel fest eller et elegant aftenarrangement til en romantisk middag eller en dag på kontoret, denne kjole vil altid få dig til at skille dig ud. Kombiner den med dine foretrukne accessories og sko for et personligt og unikt look, der afspejler din stil og personlighed.

Invester i din garderobe med Karen By Simonsen Catherinekb kjole og oplev, hvordan denne kjole kan forvandle dit look og booste din selvtillid. Gør klar til at modtage komplimenter og stjæle rampelyset, hvor end du går. Bestil din sorte Karen By Simonsen Catherinekb kjole i dag og tag din stil til næste niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karen By Simonsen Catherinekb Kjole, Farve: Sort, Størrelse: 42, Dame”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.