Tilbud!

Name it Medium Blue Denim Ronja Denim Kjole – Str. 50

Original price was: 210 kr..Current price is: 84 kr..

Opgrader din garderobe med denne trendy Medium Blue Denim kjole fra Name it. Skab et stilfuldt look med komfort og kvalitet i fokus.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300799827980 Kategori:

Den Name it Medium Blue Denim Ronja Denim Kjole er en smuk og stilfuld kjole, der vil bringe et strejf af elegance til enhver piges garderobe. Kjolen er designet i en flot medium blå denim, som giver et moderne og afslappet look.

Det unikke materiale består af 65% lyocell TENCEL™, 22% polyester, 12% viskose og 1% elastan, hvilket sikrer en behagelig og strækbar pasform. Den bløde tekstur føles behagelig mod huden og giver et lækkert fald til kjolen.

Ronja Denim Kjolen har et tidløst og klassisk design med korte ærmer og en flatterende skåret halsudskæring. Den figursyede pasform fremhæver taljen på smigrende vis, og kjolens længde i str. 50 er perfekt til hverdagsbrug eller til mere festlige lejligheder.

Med denne kjole kan din lille pige føle sig som en ægte fashionista, og den kan styles på utallige måder. Tilføj et par sneakers for et cool og afslappet look, eller kombinér med ballerinaer og en fin hårspænde for et mere feminint udtryk.

Materialets kvalitet og holdbarhed gør det nemt at holde kjolen pæn, og den er let at vaske og vedligeholde. Så forkæl din datter med denne smukke Name it Medium Blue Denim Ronja Denim Kjole og lad hende skinne med stil og selvtillid, uanset hvor hun går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name it Medium Blue Denim Ronja Denim Kjole – Str. 50”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.