Tilbud!
,

Kids ONLY Washed Black Shelly Frill Denim Kjole – Str. 164

Original price was: 330 kr..Current price is: 132 kr..

Forkæl din lille fashionista med denne trendy Kids ONLY denim kjole. Med flæsedetaljer og en cool sorte vask, er denne kjole et must-have for enhver stilbevidst pige. Hverdagskomfort og stil mødes i denne unikke kjole – Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300112478537 Kategorier: ,

Giv din lille fashionista et outfit, der skiller sig ud fra mængden med denne fantastiske Kids ONLY Washed Black Shelly Frill Denim Kjole. Denne kjole er det ultimative valg til enhver lejlighed, hvad enten det er en dag i skolen eller en festlig begivenhed.

Kjolen har en moderne og trendy vask i sort, der giver den et cool og stilet udseende. Denimstoffet er lavet af 100% bomuld, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen. Designet har flotte detaljer som flæser og en behagelig pasform, der vil få din lille én til at føle sig som en ægte modeikon.

Med denne Kids ONLY Washed Black Shelly Frill Denim Kjole kan din pige udtrykke sin personlige stil og vise verden, hvor kreativ og unik hun er. Kjolen er perfekt til at udstråle selvtillid og gøre et stilfuldt indtryk.

Glem ikke at følge vaske- og brugsanvisningen for at holde kjolen i den bedst mulige stand. Lad din datters personlighed skinne igennem med denne fantastiske denimkjole, der vil få hende til at føle sig som en ægte stjerne. Lad hende skabe sine egne modeøjeblikke og lad hende skinne i rampelyset med denne Kids ONLY Washed Black Shelly Frill Denim Kjole.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids ONLY Washed Black Shelly Frill Denim Kjole – Str. 164”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.