Tilbud!

Marta Du Chateau dame kjole Sally – Navy

Original price was: 349 kr..Current price is: 199 kr..

Skab elegance og stil med Marta Du Chateau damekjolen Sally i navy. Smukt design, luksuriøse materialer og perfekt pasform. Shop nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5394801550281697 Kategori:

Den smukke ‘Marta Du Chateau damekjole Sally’ i farven navy er en uimodståelig kombination af elegance og komfort. Denne kjole med lange ærmer oser af tidløs stil og feminin finesse, og vil hurtigt blive din go-to valg til enhver lejlighed, hvor du ønsker at stråle med klasse og sans for detaljer.

Med sit flotte fald og skræddersyede snit fremhæver denne kjole kvindens former på en sofistikeret og subtil måde. Fremstillet i en blanding af 60% viscose, 35% lana-uld og 5% elastan, føles kjolen behagelig mod huden og giver en behagelig bevægelsesfrihed, som gør den ideel til både hverdagsbrug og festlige begivenheder.

Den marineblå farve tilfører et tidløst og klassisk touch til kjolen, og gør den let at kombinere med accessories i forskellige farver og stilarter. Stil kjolen sammen med et par strømpebukser og støvler for et casual chic look, eller klæd den op med høje hæle og smykker til en mere festlig lejlighed.

‘Du Chateau damekjole Sally’ er tilgængelig i størrelserne S/M og L/XL, så uanset din kropsfacon kan du finde den perfekte pasform. Med en brystvidde på ca. 108 cm og længde på ca. 90 cm for S/M, og en brystvidde på ca. 124 cm og længde på ca. 93 cm for L/XL, vil du være sikret en stilfuld og behagelig kjole, der passer til din individuelle silhuet.

Forkæl dig selv med denne skønne kjole fra Marta Du Chateau, og lad dig inspirere af dens enestående design og uovertrufne komfort. Med ‘Marta Du Chateau damekjole Sally’ er du garanteret et tidløst og elegant look, der vil give dig en selvsikker attitude og følelsen af at være en ægte fashionista. Grib chancen for at tilføje et smukt og alsidigt stykke tøj til din garderobe, som uden tvivl vil blive et af dine foretrukne items år efter år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marta Du Chateau dame kjole Sally – Navy”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.